Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 480 g farinha tipo 65
- 1 ovo
- 180 g água
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 300 g feijão-verde cortado em pedaços
- 130 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 50 g aipo em rama cortado aos pedaços
- 1 c. chá de sal
- 5 g amido de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. sopa de tomilho-limão, só as folhas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 418.9 kJ / 100.1 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 206.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atum fresco com feijão-verde
30min
Bolachas de chocolate com recheio de baunilha
1 godz. 40 min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55 min
Gratinado de batata duchesse com legumes
1h 15 min
Rolo vegetariano
1h 50 min
Pãezinhos recheados com legumes e queijo
3h 55min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8 godz.
Almofadinhas de soja e caril
1h 10min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 Min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1h 10min
Penne com curgete e molho de feijão
35 min
Piza com base de lentilhas
30min