Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g fasoli jasiek, suchej
- 1920 g wody
- 150 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 200 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 160 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g mąki pszennej
- 20 g oliwy z oliwek
- 25 - 30 g koncentratu pomidorowego
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka papryki ostrej, mielonej
- 30 liści mięty, świeżej, drobno pokrojonych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 910 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toskańska zupa fasolowa
50 Min
Dal makhani
13h 20 min
Gaskońska zupa garbure z tofu
50 Min
Fasola adzuki po prowansalsku
13ωρ.
Zupa z ciecierzycy z jarmużem
50 Min
Zupa fasolowa z oliwą pietruszkowo-cytrynową
50 Min
Zupa caldo verde
45min
Gulasz ziemniaczany
1h 10min
Zupa z soczewicy z kiełbasą
8h 10min
Gulasz z soczewicą
2 godz. 50 min
Marokańska zupa z ciecierzycy
40min
Zupa grochowa z chorizo
45min