Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 żółtka
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek (optioneel)
- 80 - 100 g soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ - ¾ łyżeczki musztardy Dijon
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1129.6 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 309.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos pomarańczowy curry
5 min
Holenderska zupa musztardowa
30min
Musztarda pomarańczowa
15 min
Sos z czerwonego wina
40 min
Sos gribiche
20 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Sos curry
30min
Sos berneński
15 min
Sos holenderski – 500 ml
15 min
Sos cebulowy (sos soubise)
30min
Sos holenderski – 250 ml
15 min
Sos holenderski
15 min