Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g jogurtu naturalnego
- 200 g śmietany, 18% tłuszczu
- 30 g oleju rzepakowego
- 2 jajka
- 220 g mąki pszennej
- ½ - 1 łyżeczka sody oczyszczonej
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ¼ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 łyżeczki rozmarynu, suszonego
- 100 g tuńczyka, w oleju, w kawałkach, dokładnie odsączonego z zalewy
- 50 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 646.1 kJ / 154.4 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 259.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 Std. 5 Min
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
45min
Muffinki pomidorowe z serem feta
40min
Ciasteczka czosnkowe
50min
Jabłkowe muffiny z boczkiem
40min
Kolorowy wieniec wielkanocny
2u. 30min
Wytrawne muffiny cukiniowe
1h 10 min
Muffinki brokułowe z szynką
1u.
Przekąska z oscypkiem
2 Std. 20 Min
Red Velvet - ciasto buraczane
1u. 30min
Muffinki makaronowe
1u.
Placki dyniowe z parmezanem
45min