Zuppa di pomodoro con burrata

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di pomodori costoluti maturi, in quarti
  • 100 g di cipolla rossa a fette (1-1,5 cm)
  • 2 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 150 g di brodo vegetale
  • 40 g di basilico fresco le foglie lavate e asciugate + q.b.
  • 40 g di panna molto densa (circa 48% grassi)
  • 230 g di burrata in bocconcini (circa 4 burratine) + 4 burratine
  • pane con la crosta a cubetti, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 675.9 mg
Eiwitten 16.1 g
Calorieën 1405.8 kJ / 336 kcal
Vetten 24.6 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 10.9 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...