Chicons au jambon, gratinés au comté

Chicons au jambon, gratinés au comté

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 13u.
4 portions

Ingrediënten

La veille
  • 80 g de comté en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 900 g de chicons belges, (6 à 8 souches, selon la taille), enlever le coeur du chicon
  • 40 g de beurre, salé ou non salé en morceaux
  • 2 gousses d'ail pelées et germées
  • 40 g de farine de blé
  • 400 g de lait
  • du sel
  • du poivre moulu
  • noix de muscade moulu selon votre goût
  • 6 - 8 tranches de jambon cuit

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 1695 kJ / 406 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...