Farfalle w sosie gorgonzola z gruszką i orzechami

3.8 33 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 porcja

Ingrediënten

  • 25 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 1000 g wody
  • 15 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka soli
  • 80 g makaronu, suchego, typu farfalle
  • 80 g gruszki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 50 g sera gorgonzola podzielonego na kawałki
  • 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 2955.4 mg
Eiwitten 28.9 g
Calorieën 4072.3 kJ / 973.3 kcal
Vetten 55.7 g
Vezels 7.4 g
Verzadigd vet 23.4 g
Koolhydraten 92.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...