Apparaten en accessoires
Cantonese Custard Lava Mooncake
Voorbereiding. 1u.
Totaal 8u. 10min
12 pieces
Ingrediënten
-
water300 g
-
salted egg yolks5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste10 drops
Lava filling
-
whipping cream40 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar15 g
Custard filling
-
cake flour40 g
-
caster sugar35 g
-
milk powder20 g
-
eggs2
-
whipping cream140 g
Mooncake crust
-
butter90 g
-
cake flour140 g
-
egg1
-
milk powder20 g
Assembly and baking
-
medium protein flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 piece
Natrium
64.1 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
20.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mooncake Moments
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Classic madeleines
24u. 30min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Geen beoordelingen
Pâté en croûte
8u. 45min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1u. 30min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14u. 30min
Caramel Doughnuts
4u.
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2u.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Faworki (crostoli)
2u.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Japanese Cheese Tarts
1u. 55min