Endives au jambon gratinées, béchamel à la farine de sarrasin

Endives au jambon gratinées, béchamel à la farine de sarrasin

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 endives
  • 500 g d'eau
  • 40 g de beurre en morceaux, et un peu pour le plat
  • 500 g de lait
    500 g de boisson végétale à l'avoine, non sucrée
  • 40 g de farine de sarrasin
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de la noix de muscade en poudre
  • 400 g de jambon cuit (4 tranches)
  • 100 g de fromage râpé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1266.1 mg
Eiwitten 29.9 g
Calorieën 1676.8 kJ / 400.8 kcal
Vetten 24.7 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 14.5 g
Koolhydraten 19.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...