Semisfere di frittata ai porri

4.4 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 pezzi

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di porro a pezzi
  • 8 uova
  • 25 g di burro + q.b.
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 366 mg
Eiwitten 13.6 g
Calorieën 726.2 kJ / 173.6 kcal
Vetten 12.2 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 1.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...