Grüne Mini-Shakshukas

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Öl
    20 g
    20 g Olivenöl
  • Porree nur der weiße Teil, in Scheiben (1 cm)
    170 g
  • Blattspinat, frisch
    40 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (1 cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    10 g
  • Koriander, gemahlen
    ½ TL
  • Fenchelsamen
    ½ TL
  • Salz
    ¼ - ¾ TL
  • Eier
    8
  • Erbsen, TK
    4 EL
  • Sumak (optioneel) zum Bestreuen
  • Wasser
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 168.6 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 531.2 kJ / 127 kcal
Vetten 8.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 4.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...