Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
8 parts

Ingrediënten

  • 4 c. à soupe de graines de lin dorées
  • 20 g de psyllium blond
  • 200 g de farine de sarrasin
  • 100 g de farine de riz complet
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 400 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 20 g de mélange de graines

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 456 mg
Eiwitten 5.5 g
Calorieën 861.7 kJ / 206 kcal
Vetten 8.1 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 30.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...