Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g Pecorino Romano (optioneel) en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'oignon
  • 15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 150 g de guanciale en bandes (1 cm)
    150 g de pancetta, en bandes (1 cm)
  • 350 gramme de pâte sèche, type spaghetti
  • 1 œuf de gros calibre
  • 4 - 5 de jaune d'œuf grande
  • ½ c. à thé de sel
  • 2 pincées de poivre noir moulu frais et grossier

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 30.7 g
Calorieën 2540 kJ / 607 kcal
Vetten 27.5 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 63.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...