Apparaten en accessoires
Sambal Udang Petai
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 bahagian
Ingrediënten
-
bawang kecil80 g
-
bawang putih4
-
buah keras5
-
belacan dibakar20 g
-
cili kering dibilas, direndam dan dibuang biji10
-
minyak masak40 g
-
bawang besar (lebih kurang 1 biji bawang besar), dipotong nipis100 g
-
petai dikupas, dibelah dua, dibuang teras100 g
-
garam1 cubit
-
gula20 g
-
udang bersaiz sederhana dikupas kulit dan dibuang urat200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bahagian
Natrium
633.7 mg
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
1355.6 kJ /
324 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nikmat Raya
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min
Saumon gravlax
60u. 30min
Zalmburgers
25min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1u.
Prawn Bhuna
30min
Dorsz na parze z sosem koperkowym i marchewkową kaszą jaglaną
40min
Sambal Sotong
1u. 15min
Saumon et riz aux champignons
30min
Ryba po grecku
45min
Tigres
1u.
Knuspriger Parmesanlachs mit Gemüse und Zitronensauce
1u.
Tajine de poisson au four à la marocaine et couscous aux dattes
1u.