Apparaten en accessoires
Orange Sponge Cake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
200.4 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1627 kJ /
388.9 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
58.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
In Homemade We Trust
43 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Chocolate Flan Cake
7u.
Egg and Onion
25min
Korean Fried Chicken Wings
3u. 10min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Asian Chicken Noodle Soup
Geen beoordelingen
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168u. 35min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Baked masala fish
1u. 15min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7u.
Checkerboard Sablés (Metric)
2u. 30min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1u. 20min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min