Apparaten en accessoires
Orange Sponge Cake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 portions
Ingrediënten
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
200.4 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1627 kJ /
388.9 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
58.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
In Homemade We Trust
43 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
BBQ Pulled Chicken
40min
Chinese Tea Eggs
1u.
Triple chocolate muffins
20min
Otak-otak Steamed Buns
1u. 40min
Whole Orange Bundt Cake
1u. 25min
Gluten Free Brownies
1u. 20min
Pumpkin Spice Mix
5min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2u. 25min
Mandarin Almond Cookies
50min
Best ever carrot cake
1u. 35min