Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, unsalted, to grease
- 1 orange, unpeeled, quartered
- 225 g butter, unsalted, in pieces
- 255 g sugar, to taste
- 15 g orange juice (optioneel)
- 2 drop orange essential oil (optioneel)
- 285 g all purpose white flour (see Tip)
- 3 egg, large (65-70 g)
- 2 teaspoon baking powder
- ¼ teaspoon baking soda
- ¼ teaspoon salt
- powdered sugar, to serve
- orange slices, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1396.6 kJ / 333.8 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 159.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Breakfast Scones
30 min
ABC muffins
40 min
Soft Date Cake with Walnuts
1h 10 min
Steamed Applesauce Cake
1h
Mistletoe Matcha Bread
2h 30 min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Pan de Sal
2h 20 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1u. 50min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min
Aloha Carrot Cake
1h 20 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Thirty second whole orange cake
1h 15 min