Pavlova gourmande aux fruits rouges

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 parts

Ingrediënten

Le coulis de framboises
  • de framboises fraîches ou congelées
    200 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de jus de citron
    20 g
La pavlova
  • de sucre en poudre
    330 g
  • de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
    250 g
  • de crème de tartare
    1 pincée
    4 c. à café jus de citron
  • de vinaigre blanc
    1 c. à café
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de maïzena
    40 g
La crème à la framboise
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    600 g
  • de framboises fraîches
    20 g
    20 g de framboises surgelées
  • de mélange de baies fraîches pour la finition
    500 g

Voeding per 1 part

Calorieën 345 kcal / 1451 kJ
Eiwitten 4 g
Vetten 18 g
Koolhydraten 43 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 11.4 g
Natrium 90.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...