Apparaten en accessoires
Moules marinières
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
d'huile végétale20 g
-
de blancs de poireau coupés en tranches (1 cm)170 - 200 g
-
de vin blanc sec250 g
-
d'eau200 g
-
feuille de laurier, sèche1
-
de thym frais effeuillés2 brins
-
de sel½ c. à café
-
de poivre noir, moulu2 - 3 pincées
-
de moules fraîches, préalablement nettoyées800 - 1000 g
-
de persil frais haché, pour le service
-
de citron coupé en quatre pour le service
-
baguette en tranches, pour le service
Voeding per 1 portion
Calorieën
317 kcal /
1326.4 kJ
Eiwitten
27.6 g
Vetten
10.1 g
Koolhydraten
16.8 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.6 g
Natrium
948.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

J'ouvre ma cuisine aux saveurs du monde
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
40min
Geen beoordelingen
50min
30min
1u. 30min
25min
35min
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen