Moules marinières

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 170 - 200 g de blancs de poireau coupés en tranches (1 cm)
  • 250 g de vin blanc sec
  • 200 g d'eau
  • 1 feuille de laurier, sèche
  • 2 brins de thym frais effeuillés
  • ½ c. à café de sel
  • 2 - 3 pincées de poivre noir, moulu
  • 800 - 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • de persil frais haché, pour le service
  • de citron coupé en quatre pour le service
  • baguette en tranches, pour le service

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 948.7 mg
Eiwitten 27.6 g
Calorieën 1326.4 kJ / 317 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 16.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...