Tomaten-Pilz-Spaghetti

2.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    25 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Knoblauchpulver
    1 Prise
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Chilischote, rot, getrocknet (optioneel) (nach Geschmack anpassen)
    1 Prise
  • Speckwürfel (optioneel)
    100 g
  • Champignon aus der Dose abgetropft, in Scheiben geschnitten
    80 g
  • passierte Tomaten
    300 g
  • Wasser
    550 g
  • Pasta, getrocknet, Typ Spaghetti (siehe Tipp)
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 469 mg
Eiwitten 11.7 g
Calorieën 1536.6 kJ / 367.3 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 63.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...