Bulgogi (wołowina po koreańsku)

Bulgogi (wołowina po koreańsku)

4.7 52 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porcje

Ingrediënten

  • 500 g polędwicy wołowej pokrojonej w ok. 4 cm plastry
    500 g rostbefu, pokrojonego w ok. 4 cm plastry
  • 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 4 ząbki czosnku
  • 40 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 50 g sosu sojowego
  • 70 g pasty chili z bobem Toban Djan (patrz wskazówka)
  • 20 g oleju sezamowego
  • 40 g oleju
  • 1 łyżeczka ziarna sezamu do dekoracji
  • 1 zielona cebulka ze szczypiorkiem pokrojona w cienkie plasterki

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 1419.6 mg
Eiwitten 29.4 g
Calorieën 1727.2 kJ / 412.8 kcal
Vetten 26.1 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 17.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...