Apparaten en accessoires
Heidelbeer-Chutney
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
1 Einmachglas
Ingrediënten
-
Zwiebeln in feinen Streifen250 g
-
Olivenöl1 EL
-
Heidelbeeren tiefgekühlt, aufgetaut100 g
-
Wasser70 g
-
Honig1 EL
-
Apfelessig1 EL
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Einmachglas
Natrium
1179.7 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
1439.4 kJ /
344 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
55.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillejoghurt
Geen beoordelingen
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3u. 40min
Birnensenf mit Rosmarin
45min
Curry-Coleslaw
40min
Vegi-Käse-Riegel
45min
Birnen-Safran Kompott
3u. 30min
Kürbiswürfel süss-sauer
1u. 25min
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20min
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2u.
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min