Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Hokkaido-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken
- 250 g Zwiebeln, in Stücken
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 15 g Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten
- 200 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken
- 150 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 50 g Tomatenpüree
- 1 ½ EL Curry, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert, gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- 150 g Apfelessig
- 150 g Wasser und etwas mehr für die Auflaufform
- 100 g Apfelsaft, alle Sorten
- Voeding
- per 1 Einmachglas
- Calorieën
- 752.8 kJ / 179.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salz-Karamell-Toffees
1 Std. 45 Min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce (TM6)
1h 15min
Grissini
2h
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 godz.
Toastbrot
3 godz.
UrDinkel Brot
11h
Marzipan
1h 10 min
Gemüsebouillonpulver
5 godz.
Varoma-Brötli
2 Std. 15 Min