Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Weizenkörner
- 150 g Karotten, in Stücken
- 280 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig Starter, flüssig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl
- 3 TL Salz
- 150 g Haselnüsse
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 488 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Dinkelbrot
17 Std. 25 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Rotweinbrot mit Nüssen
15 godz. 30 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min
Vollkornbrot
4 Std.
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Vollkornbrot aus dem Varoma
2 Std.