Apparaten en accessoires
Cijfertaart
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
16 portie
Ingrediënten
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
61.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Regenboog Veggie Pizza
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Béchamelsaus
15min