Apparaten en accessoires
Cijfertaart
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
16 portie
Ingrediënten
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
61.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofvlees
3u. 10min
Pasta met crème van pistache
30min
Kimchi mac&cheese
50min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Express Aardbeien Dessert
5min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Creatief Basisbrood
45min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min