Cijfertaart

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
16 portie

Ingrediënten

Icing
  • suiker
    250 g
  • room, elk type (van koemelk)
    50 g
  • witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets
    180 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur
    50 g
  • mascarpone
    100 g
Taart
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten
    250 g
  • bloem
    350 g
  • suiker
    150 g
  • bruine suiker
    100 g
  • vanillestokje alleen zaden
    1
  • eieren
    6
  • melk
    200 g
  • bakpoeder
    1 tl
Slagroom en decoratie
  • room, min. 30% vet gekoeld
    400 g
  • stabilisator voor slagroom
    16 g
  • fruit, gemengd, vers voor garnering
    500 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 568.4 kcal / 2378.1 kJ
Eiwitten 7 g
Vetten 33.8 g
Koolhydraten 61.5 g
Vezels 1.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen