Apparaten en accessoires
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Tempé
48u.
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Sacher taart
3u.