Apparaten en accessoires
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Frangipane met peer
1u. 30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min