‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie

Ingrediënten

  • eiwit
    3
  • suiker
    190 gram
  • maïszetmeel
    1 theelepel
  • melk
    700 gram
  • rozenwater (naar smaak aanpassen)
    50 - 100 gram
  • witte chocolade in stukken gesneden
    100 gram
  • maïszetmeel
    10 - 20 gram
  • eierdooier
    3
  • ei
    1
  • vloeibare karamel om te besprenkelen
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 118.7 mg
Eiwitten 9.2 g
Calorieën 1868 kJ / 446 kcal
Vetten 12.4 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 76.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...