Apparaten en accessoires
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Geen beoordelingen
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen