黑蒜鮑魚燉雞湯

黑蒜鮑魚燉雞湯

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 人份

Ingrediënten

準備食材
  • 1000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
  • 黑蒜頭 (4 粒黑蒜瓣,不需去皮)
    4 - 5 粒
  • 約一片
    4 克
  • 蒜頭 去皮
    12 克
  • 1600 克
  • 白胡椒粒
    1 小撮
  • 帶殼鮑魚 將外殼刷洗乾淨,去除內臟
    65 克
  • ¾ - 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 445.9 mg
Eiwitten 13.1 g
Calorieën 673.5 kJ / 161 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 2.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...