Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1000 g Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- 40 g Zitronensaft
-
20
g Marillenschnaps
of 20 g Rum
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 4685 kJ / 1118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 268 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Preiselbeerkonfitüre
20 min
Marillenröster
30min
Powidl
8h
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenkuchen
1h 30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillennektar
2h
Ribiselschnitten
1h
Zwetschkenröster
1h 30min
Ribiselgelee
55 min
Sonntags-Striezel
2 Std. 15 Min