Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz leg of lamb, semi-boneless
- 4 - 5 sprigs fresh rosemary
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 38 oz water, divided
- 28 oz Yukon gold potatoes, small or cut in quarters
- 1 garlic clove
- 1 oz fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp ground smoked paprika
- ½ oz honey
- 1 oz olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2742.6 kJ / 655.5 kcal
- Eiwitten
- 41.1 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1010.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Nanaimo Bars
3 Std. 5 Min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1h
Grated Carrot Salad
10min
Clam Boil
55min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Braised Rice Wine Fish
20min
Cheesy Beer Sauce
30min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
Geen beoordelingen