Apparaten en accessoires
Lamb with Rosemary Potatoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1010.7 mg
Eiwitten
41.1 g
Calorieën
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Vetten
36.4 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
13.5 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Air-Fry Sensor
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Roast Potatoes (Betty)
1u. 15min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chili Oil Noodles
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Steamed Scallion Rolls
3u.
Spicy Honey
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Coconut Margarita
55min
Beef Stroganoff
1u.