Apparaten en accessoires
Lamb with Rosemary Potatoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1010.7 mg
Eiwitten
41.1 g
Calorieën
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Vetten
36.4 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
13.5 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Air-Fry Sensor
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10 Min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 Std. 40 Min
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Fresh Fruit Rocket Popsicles
7 Std. 45 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.