Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 20 g di olio di oliva
- 200 g di carote, a fette (5 mm)
- 200 g di lenticchie, rosse, secche (tempo di cottura 10 minuti)
- 900 g di acqua
- 400 g di passata di pomodoro
- 400 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di chili in polvere (optioneel)
- ½ cucchiaino di paprica dolce in polvere
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di prezzemolo fresco tritato grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632.7 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 824.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies alle noci
Geen beoordelingen
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Geen beoordelingen
Composta di pere e zafferano
Geen beoordelingen
Tiramisù alle fragole e sambuco
3u. 15min
Muffin al cioccolato
45 min
Focaccia alle olive
2h 20min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Brunsli di Basilea
8hod. 40min
Mini cannelloni
1h
Riso casimiro
45 min
Noodles con verdure
30p
Rösti alla bernese
40min