Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 500 g di finocchi, tagliati in quarti, senza gambo
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 50 g di olio di oliva
-
30
g di succo di limone, spremuto fresco
of 30 g di aceto alla frutta
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1014 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 728 mg
Alternatieve recepten
Composta di mele
20 min
Frittata con il Egg poacher
Geen beoordelingen
Padella di verdure alla mediterranea
30 min
Tartare di uova
35 min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Ratatouille
40 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 Min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 Min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Scorta di purea di zucca
30 min
Mousse di prosciutto
10 Min