Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di burro
- 30 g di farina di grano
- 2 peperoni, misti, (300 g), (1 rosso e 1 giallo), a pezzi
- 750 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 1 cucchiaino di sale alle erbe
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Vellutata di piselli
40 min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Brak ocen
Crema di zucchine
30 min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3h
Risotto salame e piselli
30 min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di pomodori
35 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min