Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 portion

Ingrediënten

Choux Pastry
  • water
    300 g
  • unsalted butter diced
    160 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • caster sugar
    20 g
  • plain flour
    240 g
  • medium eggs approx. 6 eggs
    350 g
Orange Custard
  • caster sugar
    140 g
  • oranges thin peelings of skin only
    2
  • milk
    1000 g
  • cornflour
    100 g
  • medium eggs
    4
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • natural vanilla extract
    2 tsp
Dark Chocolate
  • dark chocolate small pieces or callets
    500 g
Assembly
  • icing sugar
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 163 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 2041.2 kJ / 487.9 kcal
Vetten 28 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 15.5 g
Koolhydraten 47.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...