Apparaten en accessoires
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 portion
Ingrediënten
Choux Pastry
-
water300 g
-
unsalted butter diced160 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar20 g
-
plain flour240 g
-
medium eggs approx. 6 eggs350 g
Orange Custard
-
caster sugar140 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
milk1000 g
-
cornflour100 g
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark Chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
163 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
15.5 g
Koolhydraten
47.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Raspberry and basil sangria
40min
Lace Cookies with Nutella
30min
Roasted Banana Affogato
10u. 55min
Vanilla Puff Slice
7u. 20min
Melting moments with strawberry cream
45min
Mini Classic Polish "torts"
2u. 30min
Bao buns
Geen beoordelingen
Chloe's caramel fudge
24u. 30min
Grain free wraps
15min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4u. 40min
Paris–Brest with praline cream
26u.
Chocolate miso eclairs
1u. 45min