Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, for greasing
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
of vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feeder - 600 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g double cream
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp smoked paprika
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5475.6 kJ / 1308.7 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 115.3 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 47.7 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 3521.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Tomato and Feta Pasta
50min
Ukrainian dressed herrings
1h
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
2h 35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Courgetti Carbonara
40min