Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, for greasing
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
of vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feeder - 600 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g double cream
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp smoked paprika
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5475.6 kJ / 1308.7 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 115.3 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 47.7 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 3521.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
PB 'n' J Muffins
45min
Watermelon Ice Lollies
12 godz. 10 min
Frozen Negroni
3h 15 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Pears, Cheese and Honey
15min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Pistachio Cupcakes
40min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h