Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, for greasing
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
of vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feeder - 600 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g double cream
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp smoked paprika
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5475.6 kJ / 1308.7 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 115.3 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 47.7 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 3521.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min
Frozen Champagne Jellies
Geen beoordelingen
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Twice-Baked Fruit Toasts
6h 15min
Pear Pastry with Cream Cheese
50min
Pink Coconut Kisses
1h 20min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Raspberry Peach Crumb Cake
2 Std.
Apricot Raspberry Cheesecake
5 Std. 30 Min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20 min