Polpo "à Lagareiro"

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di patate a pasta gialla piccole, con buccia
  • 100 g di sale grosso
  • 100 g di acqua
  • 1 polpo fresco (circa 1000 g), tagliato a pezzi grandi
  • 80 g di cipolla a metà
  • 6 spicchi di aglio
  • 20 g di coriandolo fresco le foglioline
  • 200 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 6994.2 mg
Eiwitten 37.8 g
Calorieën 2629.5 kJ / 628.5 kcal
Vetten 36.1 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 5.1 g
Koolhydraten 38.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...