Apparaten en accessoires
Bazergan
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 porciones
Ingrediënten
-
100 g de cebolla en trozos
-
100 g de morrón rojo en trozos
-
1 tallo de apio en trozos (reserve las hojas)
-
250 g de trigo roto burgol fino
-
agua
-
520 g de puré de tomate
-
120 g de extracto de tomate
-
30 g de dulce de membrillo
-
1 cucharada de aceite de girasol
-
1 cucharadita de sal
-
1 cucharadita de comino molido
-
hojas de apio
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
1264.7 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Vetten
5 g
Vezels
11.6 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
63.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina Judía
12 recepten
Internationaal
Internationaal