Apparaten en accessoires
Jalá
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
20 rebanadas
Ingrediënten
-
10 g de levadura de panadería deshidratada instantánea
-
280 g de agua
-
1 huevo
-
75 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar el bol
-
50 g de azúcar
-
800 g de harina 0000
-
1 cucharada rasa de sal fina
-
1 huevo ligeramente batido
-
1 cucharada colmada de semillas de sésamo tostado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 rebanada
Natrium
362.2 mg
Eiwitten
4.2 g
Calorieën
830.7 kJ /
198.5 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
34.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina Judía
12 recepten
Internationaal
Internationaal