Apparaten en accessoires
Leicaj
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
20 rebanadas
Ingrediënten
-
aceite de girasol para engrasar
-
harina 0000 para enharinar
-
2 huevos
-
200 g de azúcar
-
200 g de miel
-
100 g de aceite de girasol
-
100 g de agua hirviendo
-
1 cucharada de café instantáneo
-
1 cucharadita de esencia de vainilla
-
1 cucharadita de bicarbonato de sodio
-
350 g de harina 0000
-
1 cucharada de polvo de hornear
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 rebanada
Natrium
125.3 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
768.4 kJ /
183.7 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
32.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina Judía
12 recepten
Internationaal
Internationaal