Compatibele versies
Menu: Bacalhau fresco com amêijoas e batata-doce assada e Pera com chocolate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g amêijoas frescas e limpas
- 600 água quente
- 1 ½ c. chá de sal
- 3 - 5 pés de salsa
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 6 batatas-doces s/ casca (50 g cada aprox., com 8 cm comprimento aprox.)
- 50 g tomate cortado em rodelas (1 cm aprox.)
- 50 g curgete cortada em rodelas (1 cm aprox.)
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar e pincelar
- 50 g chocolate partido em pedaços pequenos ou em pepitas
- 300 g caldo de peixe líquido
- 600 g filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 300 g pera cortada em fatias (1 cm largura aprox.)
- 30 g vinho do Porto
- ½ c. chá de cardamomo em pó
- 20 g amêndoa ralada
- 100 g manteiga
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de amido de milho
- 3 pitadas de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Gelado de baunilha q.b. p/ servir (ver dica)
- Amêndoa s/ pele, picada e torrada
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 6295.4 kJ / 1504.6 kcal
- Eiwitten
- 63.1 g
- Koolhydraten
- 164.4 g
- Vetten
- 54.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 20.9 g
- Natrium
- 6691.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tzatziki
20 Min
Kebabs de borrego
3h
Tarta de queso "La Viña"
2h
Mac & cheese com queijo cheddar vegan
3h
Tarteletes Mont blanc
2hod. 10min
Enchiladas
30min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Geen beoordelingen
Borscht
45min
Chocolate picante com frutos secos
10 Min
Salada de salsicha, queijo e rabanetes - TM6
25 Min
Embrulhos de couve com arroz de tomate
1 Std.
Baguete com carne e molho de ervas
40 Min