Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g wody
-
100
g dyni Hokkaido, obranej, bez pestek, pokrojonej na 2 cm kawałki
of 100 g dyni piżmowej, obranej, bez pestek, pokrojonej na 2 cm kawałki - 1 łyżka pestek dyni (ok. 10 g)
- 40 g rukoli
- 60 g sera feta, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 15 g suszonych pomidorów, w oleju, odsączonych, pokrojonych w paski
- 10 g oliwy z oliwek
- 5 g białego octu winnego
- 10 g musztardy
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1488.8 kJ / 355.8 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 741.8 mg
Alternatieve recepten
Kokosowy pudding chia z malinami
3 Std. 5 Min
Bób na ostro z brązowym ryżem i pestkami dyni
45 Min
Placki cukiniowe z sosem tzatziki
50 Min
Placki z dyni z twarożkiem ziołowym i łososiem
40 Min
Sałatka z kaszą bulgur i pieczonymi warzywami
35 min
Fasolka szparagowa z komosą ryżową (quinoa) i pistacjami
35 min
Sałatka z kaszą bulgur i dynią na ciepło
50 Min
Bób w sosie pomidorowym po grecku
55 min
Chłodnik arbuzowy
1h 15 min
Bowl z ciecierzycą i kaszą bulgur
30min
Kanapki z pastą z fasoli
5 min
Nocna owsianka jogurtowa z owocami
8 Std. 10 Min