越式牛肉白蘿蔔麵

越式牛肉白蘿蔔麵

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 白蘿蔔 去除頭尾,並切成可放入進料口大小(詳見要訣)
    1000 克
  • 牛肉高湯塊
    1 塊
  • 1 茶匙
  • 1300 克
  • 八角
    2 粒
  • 肉桂棒
    3 克
  • 切片
    20 克
  • 菲力牛排 切薄片 (約 0.2 公分 厚)
    300 克
  • 魚露
    10 克
  • 香菜 切碎
    10 克
  • 切蔥花
    10 克
  • 現磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 檸檬
    1 顆
  • 新鮮豆芽
    100 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) 切薄片
  • 辣椒醬 (任一種類) (optioneel)
    2 茶匙
  • 海鮮醬 (optioneel)
    4 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1488.8 mg
Eiwitten 18.5 g
Calorieën 1013.1 kJ / 242.2 kcal
Vetten 11.8 g
Vezels 6.6 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 17.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...