Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 橄榄油
- 4 瓣 蒜头
- 500 克 牛腩块 ,切约2厘米块
- 60 克 葱
- 60 克 酱油膏
- 20 克 麻油
- 20 克 红糖
- ½ 茶匙 红辣椒片
- 1 茶匙 干姜粉
- 2 汤匙 韩式辣椒酱
- 125 克 梨 ,去皮,切约2厘米块
- 适量 新鲜欧芹 ,切碎,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1984 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1213.1 mg