香梨炒牛肉

香梨炒牛肉

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 橄榄油
    40 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 牛腩块 切约2厘米块
    500 克
  • 60 克
  • 酱油膏
    60 克
  • 麻油
    20 克
  • 红糖
    20 克
  • 红辣椒片
    ½ 茶匙
  • 干姜粉
    1 茶匙
  • 韩式辣椒酱
    2 汤匙
  • 去皮,切约2厘米块
    125 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1213.1 mg
Eiwitten 27.8 g
Calorieën 1984 kJ / 474 kcal
Vetten 33.5 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 9.5 g
Koolhydraten 14.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...