酸菜肉糜炒芥菜

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 猪肉肉糜
    150 克
  • 芥菜 切小段
    180 克
  • 四川酸菜 切小段
    120 克
  • 生抽
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 317.7 mg
Eiwitten 8.2 g
Calorieën 609.3 kJ / 145.6 kcal
Vetten 11.4 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 3.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...