清炒冬瓜虾皮

清炒冬瓜虾皮

4.4 73 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 淡味虾皮
    20 克
  • 20 克
  • 切末
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 冬瓜 去皮去籽,切1厘米厚片
    400 克
  • 120 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3.5 g
Calorieën 376.7 kJ / 90 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 2.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...