番茄炖牛肉

番茄炖牛肉

3.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
8 人份

Ingrediënten

  • 蒜头
    10 克
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 辣豆瓣酱
    30 克
  • 牛肉 汆烫去血水,切块
    600 克
  • 洋葱 切块
    200 克
  • 酱油
    50 克
  • 番茄 切块
    700 克
  • 红葡萄酒
    100 克
  • 麦芽啤酒
    330 克
  • 切葱花
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 17.055 g
Calorieën 773 kJ / 184 kcal
Vetten 4.653 g
Vezels 1.718 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...