红烧带鱼

红烧带鱼

4.0 78 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 带鱼 切段
    300 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 15 克
  • 米醋
    10 克
  • 切丝
    2 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.8 g
Calorieën 693 kJ / 165 kcal
Vetten 8.7 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 7.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...