梅干菜烧肉

4.1 47 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 1u. 50min
3 人份

Ingrediënten

  • 3 片
  • 20 克
  • 五花肉 切成4×4厘米的块,焯水备用
    600 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    35 克
  • 130 克
  • 50 克
  • 梅干菜干 洗净泡水1小时,并捏干水分
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 28 g
Calorieën 5643 kJ / 1348.7 kcal
Vetten 125.4 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...