梅干菜烧肉
TM5 TM6

梅干菜烧肉

4.2 (46 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 片 姜
  • 20 克 油
  • 600 克 五花肉 ,切成4×4厘米的块,焯水备用
  • 50 克 料酒
  • 15 克 老抽
  • 35 克 生抽
  • 100 克 水
  • 50 克 糖
  • 200 克 梅干菜干 ,洗净泡水1小时,并捏干水分

Voeding
per 1 人份
Calorieën
5643 kJ / 1348.7 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
125.4 g
Vezels
0 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten