Apparaten en accessoires
虾皮清炒西葫芦
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
淡味虾皮10 克
-
葱 切末15 克
-
油20 克
-
西葫芦 去蒂,对半切开后,切约3毫米片500 克
-
盐 约¼茶匙,依据个人口味调整1 - 2 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
231 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
298 kJ /
71.3 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
妈妈的家常菜
12 recepten
China
China