Apparaten en accessoires
清炒芹菜肉丝
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
猪肉丝100 克
-
生抽5 克
-
料酒5 克
-
油30 克
-
姜 切丝10 克
-
芹菜 只取茎,切5厘米段300 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
425.1 mg
Eiwitten
12.2 g
Calorieën
982.5 kJ /
235 kcal
Vetten
19.3 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
3.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常猪肉料理
10 recepten
China
China