蒸黑胡椒牛仔骨

蒸黑胡椒牛仔骨

4.1 29 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛仔骨 厚约1厘米
    500 克
  • 淀粉
    10 克
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 酱油
    10 克
  • 黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱
    20 克
  • 蒸煮用
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.3 g
Calorieën 882 kJ / 211 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 12.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...