Apparaten en accessoires
蒸黑胡椒牛仔骨
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
牛仔骨 厚约1厘米500 克
-
淀粉10 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
酱油10 克
-
黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱20 克
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
882 kJ /
211 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China
食粤飘香
70 recepten
China
China