Apparaten en accessoires
清炖萝卜牛肉汤
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
牛肉 汆烫去血水,切块600 克
-
水800 克
-
白萝卜 切块200 克
-
胡萝卜 切块100 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 切段10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
31.238 g
Calorieën
941 kJ /
224 kcal
Vetten
8.708 g
Vezels
1.181 g
Koolhydraten
3.835 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China